Forumstart
www.forumkristianstad.net
Forum Kristianstad Öppet-, obundet- och oplitisktforum online för alla i Kristianstadsbyggden!
 
 Vanliga frågorVanliga frågor   SökSök   MedlemslistaMedlemslista   AnvändargrupperAnvändargrupper   RegistreraRegistrera   ProfilProfil   Logga in för att se dina personliga meddelandenLogga in för att se dina personliga meddelanden   Logga inLogga in 
Stöd Bensinskatteupproret!

 
Skapa nytt inlägg   Svara på inlägget    Forumstart -> Stöd Bensinskatteupproret!
Visa föregående ämne :: Visa nästa ämne  
Författare Meddelande
olleJ45
Site Admin


Blev medlem: 18 Nov 2003
Inlägg: 150

InläggSkrivet: Mån Jan 09, 2006 15:29    Rubrik: Stöd Bensinskatteupproret! Citera

Text hämtad från Besinskatteupprorets hemsida:

"Bensinskatten hotar jobben!
I vårt avlånga och glesbefolkade land är det nödvändigt för de flesta att ha en bil för att kunna köra till jobbet och sköta sin vardag. I dag är det för många lönt att gå hemma på a-kassa istället för att jobba på grund av regeringens bilpolitik. Ändring måste ske för jobbens skull!


Nu går vi in i valåret 2006
Bensinpriset är orimligt högt. 70 % av vårt för höga pris har vi bestämt själva i Sverige. Vi, det är inte folket utan politikerna. Den stora bensinkartellen - dvs. riksdagspartierna - håller benhårt fast vid att ett skyhögt bensinpris är bra. Det är naturligtvis struntprat, även ur miljösynpunkt. Bensinskatten är en ojämlik skatt. Dessutom motverkar den mängder av samhällsmål som att få fler människor i arbete och att hela Sverige skall leva.

S, v och mp vill inte ens tänka bensinskattesänkning, inte heller fp. M och c har bara förslag på mindre förbättringar. Kd vill halvera momsen. Sjukvårdspartiet och junilistan har diskuterat sänkningar. Samtidigt är nya skatter på gång.

Vår nätinsamling har hittills samlat 700 000 namn. Totalt sett, med listorna, kommer vi ha passerat 1 miljon till valet.

Hur länge tror ni politikerna i "den stora kartellen" vågar hålla fast vid sin antifolkliga linje? Hjälp till att sprida vårt budskap. En miljon väljare kan välja bort de bilfientliga politikerna 2006."


Stöd Bensinskatteupprorret med Ditt inlägg här nedan på sidan!

Stöd Klicka >> Bensinskatteupproret !
Till överst på sidan
Visa användarens profil Skicka personligt meddelande
Visa tidigare inlägg:   
Skapa nytt inlägg   Svara på inlägget    Forumstart -> Stöd Bensinskatteupproret! Alla tider är GMT + 1 timme (svensk tid)
Sida 1 av 1

 
Hoppa till:  
Du kan skapa nya inlägg i det här forumet
Du kan svara på inlägg i det här forumet
Du kan inte ändra dina inlägg i det här forumet
Du kan inte ta bort dina inlägg i det här forumet
Du kan inte rösta i det här forumet
L10 Web Stats Reporter 3.15